Uutiset

FITechin kesän kurssitarjonta on julkaistu ja ilmoittautuminen on käynnissä!

Haku FITechin kesän kursseille käynnistyi tänään 4.4.2024. Tarjolla on yli 100 maksutonta kurssia uusiutuvan energian ja tietotekniikan teemoista. Kursseja järjestävät suomalaiset tekniikan alan yliopistot.
Koristeellinen kuva.

Onko tavoitteenasi kenties kehittyä uusiutuvan energian tai akkuteollisuuden tulevaisuuden osaajaksi tai haluaisitko oppia uuden ohjelmointikielen kesän aikana? Onnistuu! FITechin kursseilla voit myös esimerkiksi kerrata matematiikkaa, oppia saavutettavuudesta ja kehittää jatkuvan oppimisen taitojasi.

FITechin kursseilla opit uutta maksuttomasti myös kesällä. Tarjolla on yli 100 maksutonta kurssia teemoista energiavarastointi, tietoliikennetekniikka (5G), tietotekniikka (ICT), vetytalous ja tuulivoima. Opintoja järjestävät suomalaiset tekniikan alan yliopistot.

Lähes kaikki tarjolla olevat kesäkurssit ovat suoritettavissa verkossa täysin omaan tahtiin. Suoritustavat ja esitietovaatimukset on kerrottu kurssien omilla sivuilla.

Kaikki FITech-kurssit ovat maksuttomia suomalaisille ja Suomessa vakituisesti asuville henkilöille. Kurssien järjestämisestä vastaavat suomalaiset tekniikan alan yliopistot.

Ilmoittautuminen kursseille on käynnissä. Etsi itsellesi sopivimmat opinnot kätevästi FITechin kurssihaun kautta ja ilmoittaudu pian!

Lisätietoja kesän hausta löydät FITechin uutisesta.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Catwalkilla kävelevä malli esittelee muotisuunnittelijan luomaa asua, katsojat istuvat katsomassa näytöstä
Palkinnot ja tunnustukset, Opinnot, Yliopisto Julkaistu:

Näytös24 oli luovuuden ja persoonallisuuden juhlaa

Aalto-yliopiston vuosittaisessa muotinäytöksessä jaettiin kaikkiaan seitsemän palkintoa muodin opiskelijoiden mallistoille ja projekteille. Palkintoperusteluissa korostuivat etenkin innovatiivisuus, korkea tekninen taso ja kestävyysarvot.
Noora Hautamäki
Opinnot Julkaistu:

Noora Hautamäki oli opiskelijavaihdossa Meksikossa ja kannustaa kaikkia lähtemään vaihtoon

Noora Hautamäki vietti puoli vuotta vaihdossa Meksikon Monterreyssa. Vaihtoaikansa jälkeen hän toimi vuoden Aallon vaihtoneuvojana ja toimii edelleen vapaaehtoisena vaihtojärjestössä, jonka kautta oli lukiovaihdossa.
Kuvassa näkyvät opiskelijat Anna Tran, Osama Nasir Iqbal ja Lana St t. James-Kautny Aalto-luentosalissa.
Opinnot Julkaistu:

Elämän tärkeät päätökset haltuun taloustaitojen avulla

Uusi Personal Finance -kurssi yhdistää viimeisintä tutkimustietoa käytännön esimerkkeihin, opettaa jokapäiväisessä elämässä tarvittavia taloustaitoja – ja auttaa toteuttamaan unelmia.
Viima-rakennuksen pääsisäänkäynti
Kampus, Yliopisto Julkaistu:

Viima - Puumiehenkuja 5 sai seikkailuun kutsuvan nimen

Rakennuksen pääkäyttäjät pohtivat uutta nimeä yhdessä.