Tuotantotalouden Prodeko-rahasto
Tuotantotalouden laitos on yksi Aalto-yliopiston huippuyksiköistä, joka tuottaa kansainvälisesti korkeatasoista tutkimusta ja opetusta. Laitoksen opetus ja tutkimus kehittävät erityisesti teknologiayrittäjyyden osaamista ja teknologiaan perustuvan liiketoiminnan muutoksen johtamista. Ohjelmasta valmistuneet opiskelijat toimivat teknologiateollisuuden ja talouselämän asiantuntija- ja johtotehtävissä sekä yrittäjinä rakentamassa yhä kestävämpää yhteiskuntaa.
Nyt tätä huippuyksikköä on mahdollista tukea lahjoituksin. Lahjoittaminen on mahdollista Tuotantotalouden Prodeko-rahaston kautta. Lahjoitukset ovat verovähennyskelpoisia yrityksille 250.000 euroon ja yksityishenkilöille 500.000 euroon asti vuodessa.
Rahastoon lahjoitettuja varoja käytetään vahvistamaan tuotantotalouden opetuksen ja tutkimuksen korkeaa laatua ja vaikuttavuutta sekä parantamaan tuotantotalouden ja teknologiayrittäjyyden oppimisympäristöjä ja opiskelumahdollisuuksia.
Valitse sinulle sopivin lahjoitussumma ja tule mukaan rakentamaan kestävämpää tulevaisuutta Prodeko-rahaston kautta!
Tue Tuotantotalouden Prodeko-rahastoa
Tue Tuotantotalouden Prodeko-rahastoa
Valitse summa ja liity lahjoittajaksi.
Vähintään 10 000 euron suuruisissa lahjoituksissa pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä Aalto-yliopiston lahjoittajasuhteiden asiantuntija Helena Salmiseen ([email protected]).
Rahastoon tehdyt lahjoitukset sijoitetaan tulouttavaan rahastoon: Rahastotoimikunnan päätöksellä siitä osa voidaan sijoittaa pääomittavaan rahastoon ja sen tuotto käytetään tiettynä toimikunnan päättämänä ajanjaksona lahjoituskohteeseen.
Risto Rajala, professori, Tuontantotalouden laitosTätä yhteiskuntamme tulevaisuuden kannalta keskeisen alueen osaamista voi nyt edistää pienillä ja suuremmilla lahjoituksilla.
Vaikuttava rahasto
Suomeen tarvitaan vuosittain lisää teknologiayrittäjyyden osaajia, joilla on intoa ja kykyä muuttaa maailmaa paremmaksi paikaksi elää, tehdä töitä ja tuottaa hyvinvointia. Tuotantotalouden Prodeko-rahaston perustamisajatus on lähtöisin Aalto-yliopiston tuotantotalouden ohjelmasta valmistuneilta. Prodeko Neuvottelukunnan asettama työryhmä on valmistellut rahaston lahjoittajien toiveiden mukaiseksi.
”Yrittäminen on opiskelijoiden näkökulmasta luonteva keino parantaa ihmisten elämää idea kerrallaan. Lahjoittajille tämä rahasto tarjoaa mahdollisuuden vaikuttaa siihen, että meillä on tulevaisuudessakin osaajia, joilla on keinot tarttua talouden ja yhteiskunnan suuriin haasteisiin ja ratkaista niitä”, Tuotantotalouden laitoksen entinen johtaja Risto Rajala kertoo.
Rajalan mukaan uudella rahastolla tulee olemaan tärkeä rooli teknologiayrittäjyyteen liittyvän akateemisen tutkimustiedon tuottamisessa, aihealueen oppimisen kehittymisessä ja jakamisessa nykyisille opiskelijoille ja yrityselämässä toimiville jatkuvan oppimisen mahdollisuuksien kehittämisen myötä. Tämän toiminnan yhteiskunnallista vaikuttavuutta ovat korostaneet myös rahastoon jo lahjoittaneet yksityishenkilöt ja yritykset.
Sydämelliset kiitokset rahaston perustajalahjoittajille sekä kaikille tukijoillemme!
Tuotantotalouden Prodeko -rahaston perustajalahjoittajat
Anu Ahola, Jussi Autere, Virpi ja Jorma Eloranta, Anna Granskog, Kaj ja Kati Hagros, Jere Hanttu, Janne Heikkinen, Fernando Herrera Avila, Robert Ingman, Mikko Ketola, Ilkka Kivimäki, Tero Ojanperä, Pirkka Palomäki, Heikki Poutanen, Lauri Sommarberg, Rantapolku-säätiö sr, Erkki ja Kaija Rautiainen, Timo Ritakallio, Antti Salminen, Sammeli Sammalkorpi, Tuukka ja Kaisa Seppä, Risto Siilasmaa, Hans Sohlström, Meiju Sundelin, Hannu Suonio, Marja-Terttu Tanttinen, Trifecta Retail Ventures & DealDash, Kalervo Turtola, Marianne Vikkula, Raimo Voipio, Panu ja Hanna Vuorela, Yrjö ja Senja Koivusen säätiö
Tiesin jo ennen kouluikää, että minusta tulee insinööri, sanoo Marja-Terttu Tanttinen
Tuotantotalouden alumni ja lahjoittaja Marja-Terttu Tanttinen opiskeli Teknillisessä korkeakoulussa vuosina 1967–71. Hän muistelee lämmöllä opiskeluaikaa ja työelämää, jolle opinnot loivat vankan perustan.
Ota yhteyttä
- Julkaistu:
- Päivitetty: