Uutiset

Puhtaasta energiasta räätälöityyn lääketieteeseen – uusi kirja kertoo yliopiston vaikuttavuudesta

Aaltovaikutus luo monipuolisen katsauksen työhön, jota Aalto-yliopiston tutkijat tekevät paremman Suomen ja maailman puolesta.
Aalto Effect book cover / Photo by Mikko Raskinen
Aaltovaikutus luo monipuolisen katsauksen työhön, jota Aalto-yliopiston tutkijat tekevät paremman Suomen ja maailman puolesta.

Haluatko tietää, miten uuteen lastensairaalaan syntyi luonnon inspiroima äänimaailma? Miten tekoäly mullistaa terveydenhoidon? Tai miten pukeutua ekologisemmin ja päästä eroon häiritsevästä melusta?

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin löydät vastauksia juuri julkaistusta Aaltovaikutus-kirjasta. Se tarjoaa yksissä kansissa – suomeksi ja englanniksi – monipuolisen katsauksen työhön, jota Aalto-yliopiston tutkijat tekevät paremman Suomen ja maailman puolesta.

Kirjassa on viisi teemaa: energia, terveys, asuminen, päätöksenteko ja muotoilu. Laajojen teema-artikkelien lisäksi mukana on henkilöhaastatteluja sekä ohjeita ja vinkkejä siihen, miten jokainen meistä voi tehdä parempia valintoja omassa arjessaan.

Aaltovaikutuksen pdf:n voit ladata ilmaiseksi alla olevasta linkistä tai Aalto University Shopin verkkokaupasta. Painetun kirjan voit ostaa hintaan 18 euroa joko verkkokaupasta tai Aalto University Shopin liikkeestä Espoon Otaniemessä.

Aaltovaikutus pdf

Aalto University Shop

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Catwalkilla kävelevä malli esittelee muotisuunnittelijan luomaa asua, katsojat istuvat katsomassa näytöstä
Palkinnot ja tunnustukset, Opinnot, Yliopisto Julkaistu:

Näytös24 oli luovuuden ja persoonallisuuden juhlaa

Aalto-yliopiston vuosittaisessa muotinäytöksessä jaettiin kaikkiaan seitsemän palkintoa muodin opiskelijoiden mallistoille ja projekteille. Palkintoperusteluissa korostuivat etenkin innovatiivisuus, korkea tekninen taso ja kestävyysarvot.
Muotoilija Noora Yaun suunnittelemia kimaltavia puukristalleja. Kuva: Mikko Raskinen
Kampus, Tutkimus ja taide Julkaistu:

Avaruusteknologiaa, kimaltavaa puuta ja muotoaan vaihtavia tekstiilejä - tutustu maailmaa muuttavaan tutkimukseen upouudessa Marsio-rakennuksessa

Mahdottoman tekijät -näyttelyt ja Designs for a Cooler Planet -festivaali käynnistävät Aalto-yliopiston uuden kohtaamispaikan syyskauden.
Publication icon
Tutkimus ja taide Julkaistu:

Julkaisufoorumi hakee uusia panelisteja kaudelle 2025-2028

Jos olet kiinnostunut ryhtymään Julkaisufoorumin panelistiksi, hae tehtävään 15.6.2024 mennessä.
Vihreän siirtymän rakentajat
Tutkimus ja taide Julkaistu:

Uusi podcast: Vihreän siirtymän rakentajat

Vihreän siirtymän toteuttamisessa kiinteistöala on avainasemassa. Talotekniikka on sen vaikuttavin keino torjua ilmastonmuutosta ja vastata EU:n kiristyviin energiavaatimuksiin. Uusi Vihreän siirtymän rakentajat - podcast tuo esiin talotekniikan tutkijoita, kehittäjiä ja toteuttajia, jotka jakavat näkemyksiään ja ideoitaan matkalla kohti kestävämpää kiinteistö- ja rakennusalaa.