Uutiset

Anna näkemyksesi elävään strategiaamme – vastaa vuoden 2023 yliopiston ennakointikyselyyn

Kaikki aaltolaiset ja kumppanit ovat lämpimästi tervetulleita jakamaan ajatuksiaan. Kysely on auki 30. syyskuuta saakka.
Opiskelijoita ja henkilökuntaa kuvattuna yläperspektiivista. Ihmiset kävelemässä eri suuntiin. Liikettä kuvassa.

Aalto-yliopisto on omaksunut elävän strategian lähestymistavan, joka huomioi maailman muutoksen. Strategiamme sisältää kehityskohteita liittyen tutkimukseen, koulutukseen, vaikuttavuuteen ja menestyksen mahdollistajiin. Lisäksi strategialla pyritään edistämään läpileikkaavia ​​lähestymistapoja eli ratkaisuja kestävään kehitykseen, radikaalia luovuutta ja yrittäjähenkstä ajattelutapaa. Yhteisönä arvioimme valintojamme ennakoivasti ja jatkuvasti. Tehtävämme, arvomme ja tapamme toimia ohjaavat pitkän aikavälin suuntaa, ja valitsemme ne kehityskohteet ja -toimet, jotka parhaiten vievät kohti päämääräämme. 

Pyydämme nyt kaikilta Aalto-yliopistoyhteisön jäseniltä palautetta strategiaamme, jotta voimme arvioida tehtävämme ja arvojemme merkityksellisyyttä, kehittämisen painopisteitä ja meihin vaikuttavia maailmanlaajuisia trendejä. Vastaathan kyselyyn 30.9. mennessä. 

Vastaa kyselyyn (englanniksi)

Kysely on osa Aalto-yliopiston vuosittaista ennakkokatselmusta. Lue lisää alta ja Aalto-käsikirjasta

Aalto-yhteisön jäsenet kutsuttiin myös jakamaan ajatuksiaan ja keskustelemaan strategisesta suunnasta yliopiston hallituksen kanssa yhteisötilaisuudessa 13. syyskuuta (kirjaudu Aalto-tunnuksillasi).

Yliopiston ennakkokatselmus 2023

Yliopiston ennakkokatselmus on vuosittainen koko yhteisöä koskettava prosessi, missä analysoimme nousevia suuria trendejä, jotka muovaavat operatiivista toimintaympäristöä ja strategisia valintojamme. Prosessi on olennainen osa Aallon elävää strategiaa, sillä sen avulla pystymme reagoimaan ennakoivasti toimintaympäristömme muutoksiin.

Vuoden 2023 ennakkokatselmus keskittyy erityisesti elävän strategian päivittämiseen. Varmistamme siten strategian merkittävyyden myös tulevaisuudessa. Elävän strategian päivittäminen on myös tärkeä askel, kun valmistaudumme neuvotteluihin opetus- ja kulttuuriministeriön kanssa kaudelle 2025–2028. Aalto-yhteisön jäsenten osallistuminen on ratkaisevan tärkeää prosessin onnistumisen kannalta. Yllä mainittu kysely tarjoaa sinulle mahdollisuuden jakaa ajatuksiasi yliopistollemme tärkeisiin pitkän tähtäimen tavoitteisiin. 

Ioncell

Strategiamme

Aalto-yliopiston tulevaisuuden perusta on laadukas tutkimus ja opetus, vaikuttavuus sekä jaetut arvot - vastuullisuus, rohkeus ja yhteistyö. Yliopiston tehtävänä on rakentaa kestävää tulevaisuutta.

Uusinta tietoa ja innovaatioita

Yliopiston ennakkokatselmus 2023

Syksyn 2023 ennakkokatselmuksen (University Preview) tavoitteena on tukea Aallon elävän strategian kehittymistä varmistamalla ennakoivasti tehtävämme, arvomme, kehittämistoimien painopisteiden sekä meitä muokkaavien tärkeimpien trendien merkityksellisyys.​

Aalto-käsikirja
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Neljä iloista henkilöä juo kahvia ulkona ja heiluttaa kameralle.j
Kampus, Yliopisto Julkaistu:

Kahvia kiltahuoneella ja chattia Telegramissa – Pienet teot voivat auttaa psykologisesti turvallisen ilmapiirin luomisessa

Psykologisen turvallisuuden luominen ei ole pelkästään hyödyllistä – se on elintärkeää.
palkalaskija
Yliopisto Julkaistu:

Nokian Renkaat lahjoittaa 200 000 euroa Kauppakorkeakoululle

Lahjoitus on kohdennettu käytettäväksi Nokian Renkaiden ja Jukka Moision stipendeinä ulkomaisiin vaihto-ohjelmiin lähteville maisteriopiskelijoille.
Liituraitapukuinen mies seisoo betoniseinän edessä kädet taskuissa
Yliopisto Julkaistu:

Vesa Kemppainen: ”Työelämässä tärkeä ominaisuus on mielenkiinto uusia asioita kohtaan”

Alumnitarina: Fiskars Groupin Art Director Vesa Kemppainen pitää tärkeänä työelämätaitona luovuutta ja kykyä luovaan päätöksentekoon. Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun alumnilla on tapana sanoa uusille asioille mieluummin kyllä kuin ei.
Mikkelin IB-ohjelma 35 vuotta
Yliopisto Julkaistu:

Mikkelin kampuksen alumnit juhlistivat International Business -ohjelman 35-vuotista olemassaoloa

Yli 200 BBA-/BScBA-ohjelman alumnia saapui juhliin Kauppakorkeakoululle Otaniemeen.