Uutiset

Kehitä EDI/DEI-taitoja syksyllä – ilmoittaudu EDIFY- MOOC-kurssille nyt

Eurooppalainen EDIFY-EDU-projekti tarjoaa kaikille avoimen verkkokurssin ”Enhancing Equity-Diversity and Inclusion in the workplace” loka-joulukuussa 2024. Englanninkielinen kurssi on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat kehittää yhdenvertaisuuteen liittyvää osaamistaan.

Verkkokurssi koostuu viidestä jaksosta, joista kussakin on pieniä aiheeseen liittyviä oppimiskokonaisuuksia:
Sections, modules and release date for EDIFY-EDU

Hankitun osaamisen tunnustamiseksi kunkin jakson suorittanut opiskelija saa osaamismerkin ja kaikkien jaksojen suorittamisen jälkeen opiskelija saa koontimerkin ja todistuksen. Kurssin suorittamiseen arvioitu ajankäyttö vastaa kahta opintopistettä (2 ECTS). Kurssi ei ole Aalto-yliopiston tutkinto-opetusta. Hyväksilukuohjeita sovelletaan, joten opiskelijan, joka haluaa sisällyttää kurssin tutkintoonsa, tulee sopia siitä etukäteen oman tutkintonsa edustajan kanssa. 

EDIFY-EDU- projekti (Equality, Diversity, Inclusion for improving the quality of management education) kehittää muuttuvassa yhteiskunnassa tarvittavia yhdenvertaisuuteen liittyviä taitoja. on 12 koulutus- ja hankeorganisaation konsortio, jossa on osallistujia Irlannista, Italiasta, Itävallasta, Kreikasta, Saksasta ja Suomesta. Suomesta hankkeessa ovat mukana TIEKE ja Aalto-yliopiston Tiedon ja innovaatioiden tutkimuskeskus. Hanketta rahoittaa Erasmus+ -ohjelma. 

Kurssin suorittaminen edellyttää ilmoittautumista. Ilmoittautumisen voi tehdä rekisteröitymällä täältä: https://form.jotform.com/242054328160347

Lisätietoja EDIFY-EDU- projektista ja sen koulutuksista voit lukea täältä: https://www.edifyeduproject.eu/outputs/edify-training/

Anna palautetta sivusta

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Picture of the themes of this course
Opinnot Julkaistu:

Mind & Study - Hyvinvoivan opiskelijan työkalupakki (3op) toisessa jaksossa

Suosittu Mind & Study - Hyvinvoivan opiskelijan työkalupakki (3op) järjestään 2. jaksossa suomeksi ja englanniksi. Lisäksi tänä vuonna pienryhmäkeskustelut ovat mahdollisia myös ruotsiksi!
Opiskelijan opas uutinen, kuvitus
Opinnot Julkaistu:
Students working in team. Text Unite! Seed Fund Ideathon - Transforming ideas into impactful projects.
Yhteistyö, Opinnot Julkaistu:
Opiskelijan opas uutinen, kuvitus
Opinnot Julkaistu:

Opi kieliä ja viestintätaitoja syksyllä – ilmoittaudu KiViTa-kursseille nyt!

Hae viimeistään 30.9. Opiskele kieliä, kirjoitus- tai viestintätaitoja ja suomea.