Tapahtumat

ACRE-päivä 9.10.2024

Tervetuloa kolmatta kertaa järjestettävään ACRE-päivään! ACRE eli Aalto-yliopistokiinteistöt toimii koko kampuksen kehittäjänä, edistäen monialaista yhteistyötä ja toteuttaen Aallon kampussuunnitelmaa. Päivän aikana pääset kuulemaan mielenkiintoisia puhujia ja kuulemaan kampuksen kehittämisestä ja tulevaisuudesta.
IMG_2012-(1).jpg

Koe ACRE-päivän ainutlaatuinen energia!

Tule mukaan inspiroitumaan ja nauttimaan monipuolisesta tapahtumasta. Teemana on tänä vuonna Yhdessä kampuksella: tulevaisuus rakentuu vuorovaikutuksella

Ohjelmassa erikoisvieraamme Frank Martela puhuu työn sekä yhteisöllisyyden merkityksestä hyvinvoinnin vahvistamisessa. Provosti Kristiina Mäkelä kertoo aaltolaisten mahdollisuuksista luoda entistä yhtenäisempi, jokaisen huomioiva kampus. 

Pääset kuulemaan myös yleisesti kampuksen kehittämisestä ja tulevaisuuden näkymistä ACREn toimitusjohtaja Ville Jokelan kertomana ja testaamaan kampustietämyksesi hauskassa tietovisassa - voittaja palkitaan! Otamme myös mielellään palautetta vastaan, joten muista antaa palautetta ja omia ideoita kampuksen kehitykseen.

Tapahtumassa on mahdollisuus nauttia kasvislounaasta Rakentajanaukio 4:n edustalla. Lisäksi tarjolla on kahvia, virvokkeita ja pientä makeaa ACREn toimistolla.

ACRE-päivän puhujat

    Frank Martela

    Apulaisprofessori, hyvinvoinnin psykologian dosentti, tuotantotalous Frank Martela, Aalto-yliopisto, 

    Marianna Bom hymyilee ja katsoo kameraan.

    Talousjohtaja Marianna Bom, Aalto-yliopisto

    Aalto University / Kristiina Mäkelä / Photo: Jaakko Kahilaniemi

    Provosti Kristiina Mäkelä, Aalto-yliopisto

    Ville Jokela Aalto CRE Managing Director smiling to the camera, wearing Aalto University hoodie. Pic: Kalle Kataila / Aalto University

    Toimitusjohtaja Ville Jokela, ACRE

    Tapahtuman keynote-puhujina ovat apulaisprofessori, hyvinvoinnin psykologian dosentti, tuotantotalous Frank Martela, Aalto-yliopisto, provosti Kristiina Mäkelä sekä Aalto-yliopiston talousjohtaja Marianna Bom. Lisäksi tapaat meidät kaikki ACRElaiset.

    Ohjelma:

    Klo 11.00 Kasvislounas, tarjoillaan Rakentajanaukio 4 edustalla (rajoitettu määrä)
    Klo 11.30 1 krs. aulatila: Tervetuloa ACRE-päivään! Tapahtuman avaa talousjohtaja, Marianna Bom, Aalto-yliopisto
    Klo 11.45 1 krs. aulatila: Keynote: Yhteenkuuluvuus kampuksella, provosti, Kristiina Mäkelä, Aalto-yliopisto
      Kysmyksiä ja keskustelua
    Klo 12.15 1 krs. aulatila: Kampuskehitys ja uusimmat kuulumiset, toimitusjohtaja, Ville Jokela, ACRE
    Klo 12.30 1 krs. aulatila: Keynote: Hyvinvoinnin vahvistaminen yhteisöllisyyden kautta, apulaisprofessori, hyvinvoinnin psykologian dosentti, tuotantotalous Frank Martela, Aalto-yliopisto
      Kysmyksiä ja keskustelua
    Klo 13.20 1 krs. aulatila: Kampusaiheinen tietovisailu ja tietovisan voittajien julkistus
    Klo 13.45 1 krs. aulatila: Campus Sustainability Champion 2024 palkintojen jako
    Klo 14 Tapahtuman päätös

    Koko päivän ajan voit keskustella ACRElaisten kanssa, tutustua toimitiloihimme Rakentajanaukiolla, nauttia kahvista ja virvokkeista sekä ideoida ja jättää palautetta unelmien kampuskartalle.

    Ei ilmoittautumisia, vaan kaikki kampuksen käyttäjät ovat lämpimästi tervetulleita. Lisää siis ACRE-päivä 9.10.2024 jo kalenteriisi!

    Anna palautetta sivusta

    • Julkaistu:
    • Päivitetty: