Uutiset

Aalto-yliopisto isännöi EURO2022-konferenssin noin 2500 operaatiotutkijalle

Kesän 2022 konferenssin järjestää Suomen operaatiotutkimusseura yhteistyössä Aalto-yliopiston operaatiotutkimuskeskuksen (ACOR) sekä Aalto-yliopiston matematiikan ja systeemianalyysin ja tieto- ja palvelujohtamisen laitosten kanssa.
Kuva: Tuomas Uusheimo.

Association of European Operational Research Societies (EURO) on valinnut Aalto-yliopiston kumppaneineen isännöimään vuosittaista operaatiotutkimuksen konferenssia, johon osallistuu tyypillisesti noin 2500 operaatiotutkimuksesta ja analytiikasta kiinnostunutta tutkijaa ympäri maailmaa. Konferenssi järjestetään heinäkuussa 2022.

Konferenssin järjestää Suomen operaatiotutkimusseura yhteistyössä Aalto-yliopiston operaatiotutkimuskeskuksen (Centre for Operations Researchin, ACOR) sekä Aalto-yliopiston matematiikan ja systeemianalyysin ja tieto- ja palvelujohtamisen laitosten kanssa. Professorit Antti Punkka (Aalto SCI) ja Juuso Liesiö (Aalto BIZ) toimivat konferenssin järjestelytoimikunnan vetäjinä.

”Kilpailu konferenssin järjestämisestä oli erittäin tiukka, ja olemme hyvin innoissamme saadessamme EURO2022-konferenssin Suomeen ja erityisesti Otaniemeen. Tämä on hieno mahdollisuus näyttää maailmalle, että Aallon uusi kampus tarjoaa loistavat puitteet järjestää suuriakin tieteellisiä konferensseja menestyksekkäästi ainutlaatuisessa ympäristössä”, sanoo Antti Punkka.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Event poster with a young researcher looking down with lighst and code reflected around her.
Yhteistyö, Tutkimus ja taide, Opinnot Julkaistu:

Unite! Research Week 14.-18.lokakuussa, Grenoble-Autrans

Verkostoitumistapahtuma tohtoriopiskelijoille Unite!-verkoston yliopistoista.
Harald Herlin Learning Center
Tutkimus ja taide Julkaistu:

Oppimiskeskuksessa pilotoidaan 19.8.2024 alkaen uusia aukioloaikoja

Opiskelijoiden ja henkilöstön mahdollisuudet käyttää tiloja ja kokoelmia laajentuvat.
Joukko ihmisiä kävelee Lehmuskujaa pitkin kesällä
Yhteistyö, Tutkimus ja taide, Yliopisto Julkaistu:

Vahva kokonaistulos: Suomen Akatemialta 27,5 miljoonaa euroa tutkimukseen

Akatemiatutkija- ja akatemiahankerahoituksen sai yhteensä 52 aaltolaista. Aalto-yliopistolle myönnetty rahoitus on kokonaisuudessaan 27,5 miljoonaa euroa.
Aallon logo talon katolla
Nimitykset Julkaistu:

Neljä uutta professoria Insinööritieteiden korkeakouluun

Työelämäprofessorit Hannele Holttinen ja Teemu Manderbacka sekä apulaisprofessorit Mikko Suominen ja Risto Ojala nimitettiin professorien urapolulle tammi-kesäkuun 2024 aikana.