Uutiset

Kauppakorkeakoulun opiskelijatarina: Elli Jauhiainen

Toisen vuosikurssin opiskelijan Elli Jauhiaisen mielestä parasta International Business -kandidaattiohjelmassa on mahdollisuus oppia työskentelemään monikulttuurisessa ympäristössä: ”On todella kiehtovaa oppia tuntemaan muiden yrityskulttuurien etikettiä ja tapoja.”
Student of the BScBA Program Elli Jauhiainen

Olen Elli Kirsikka Jauhiainen ja opiskelen toista vuotta Mikkelin kandiohjelmassa.

Kävin lukion Kuopiossa, joka sijaitsee muutaman tunnin ajomatkan päässä täältä pohjoiseen. En itseasiassa ole opiskellut aikaisemmin englanniksi, ja siksi tämä ohjelma on ollut minulle loistava kokemus. Olen aina pitänyt nopeatempoisesta elämästä, ja olen tehnyt töitä kesäisin sekä myös lukio-opintojeni ohella. Kirjoitettuani ylioppilaaksi pidin pienen hengähdystauon opinnoista ja keskityin vain työntekoon. Kiinnostuksenkohteitani ovat kuntosali, luonto ja design.

Miten ja miksi valitsit BScBA-kandidaattiohjelman?

Halusin opiskella englanniksi, ja se oli suurin syy tämän ohjelman valintaan. Lukioni alumni kävi koulullani esittelemässä BScBA-ohjelmaa, ja silloin innostuin täällä opiskelemisesta.

Millainen opiskelukokemuksesi on ollut?

Opiskelukokemukseni on ollut kaiken kaikkiaan mahtava. Intensiivinen opiskelutahti sopii minulle täydellisesti, ja pidän kolmen viikon moduuleista todella paljon. Päätin jo vuosia sitten opiskella liiketaloutta, joten kurssit ovat mielestäni todella mielenkiintoisia.

Mitä Mikkelissä oppimiasi taitoja pidät tärkeinä?

Olen oppinut täällä useita eri taitoja. Arvostan eniten mahdollisuutta oppia työskentelemään monikulttuurisessa ympäristössä, jossa on tärkeää ottaa huomioon toisten mielipiteet ja tavat työskennellä. On myös tärkeää kuunnella heidän näkökantaansa sen sijaan, että pitäisi vain omaa mielipidettään oikeana.

Minulla on vain yksi vinkki niille, jotka harkitsevat hakemista BScBA-ohjelmaan: Kannattaa ehdottomasti hakea!

Elli Jauhiainen, BScBA-ohjelman opiskelija

Mikä on ollut lempiaineesi ja kuka suosikkiopettajasi?

Suosikkikurssini on ollut Intercultural Management, jota meille opetti Jacek Mironski. Oli todella kiehtovaa oppia tuntemaan muiden yrityskulttuurien etikettiä ja tapoja. Pääsin analysoimaan kulttuurieroihin ja yritysjohtamiseen liittyviä tapaustutkimuksia, mikä oli erittäin mielenkiintoista.

Mikä on ollut parasta opintojesi aikana Mikkelissä?

Kohokohta on ehdottomasti ollut viime kesä. Vietimme joka päivä aikaa ulkona uiden, syöden ja pitäen hauskaa. Opiskelimme myös kesän aikana, mutta etäluennot eivät tuntuneet raskailta, kun seurasimme niitä rannalla auringosta nauttien.

Onko sinulla vinkkejä opiskelijoille, jotka harkitsevat hakemista BScBA-ohjelmaan?

Vain yksi: ohjelmaan kannattaa ehdottomasti hakea. Tämä koulu on rankattu akateemisesti korkealle, ja täällä oppii hyvän kokonaisuuden liiketoimintataitoja – kulttuurien välisestä näkökulmasta käsin tietenkin. Ja lisäksi opiskelijakulttuuri täällä on ainutlaatuinen, enkä vaihtaisi sitä pois mistään hinnasta

Students sitting by Mikkeli's Cathedral.

International Business, kauppatieteiden kandidaatti (BScBA, Mikkeli) ja kauppatieteiden maisteri (Otaniemi)

International Business -kandidaattiohjelma (BScBA Program) tarjoaa opiskelijoille laaja-alaista osaamista ja kykyä rakentaa, kehittää ja johtaa yrityksiä kansainvälisellä asenteella. Kansainvälisesti suuntautunut kauppatieteiden kandidaatin tutkinto liiketoiminnan alalta avaa monenlaisia yksityisen ja julkisen sektorin uramahdollisuuksia useilla aloilla ympäri maailman.

Koulutustarjonta

Read more Aalto Mikkeli stories

2nd year student of the BScBA Programme Nikolai Andriakov is standing outside in sunny weather

Kauppakorkeakoulun opiskelijatarina: Nikolai Andriakov

International Business -kandidaattiohjelman opinnot tarjoavat Nikolai Andriakoville lisätaitoja, joita työelämässä tarvitaan: “Teknisesti suuntautuneena henkilönä haluan kehittää kvantitatiivisia taitojani, ja BScBA-ohjelmassa on useita kursseja, jotka auttavat rakentamaan vahvan osaamispohjan kvantitatiivisilta aloilta.”

Uutiset
BScBA Program student Ni Nguyen

Kauppakorkeakoulun opiskelijatarina: Ni Nguyen

International Business -kandidaattiohjelmassa opiskelu on tuonut Ni Nguyenille lisää itseluottamusta: ”Puheiden pitäminen oli ennen suurin pelkoni, mutta nykyään tärisevästä äänestä ja jäykästä olemuksesta ei ole tietoakaan.”

Uutiset
BScBA Program alumnus Daniel Cohen in the front of New York city scenery

Alumni Daniel Cohen: Tiesin, että International Business -kandidaattiohjelma Mikkelissä on huipputasoa, joten halusin tähdätä korkealle ja hakea sinne

Kauppakorkeakoulun Mikkelin kampuksen alumni Daniel Cohen rohkaisee opiskelijoita olemaan luottavaisia ja kärsivällisiä oman urapolkunsa löytämisessä: ”Jos sinusta tuntuu, että et vielä tiedä, mitä haluaisit tehdä, älä murehdi. Se ei tarkoita, ettetkö voisi edetä urallasi ja kehittää työelämässä tarvittavia taitoja. Mikä tahansa työ auttaa sinua etenemään oikeaan suuntaan.”

Uutiset
BScBA alumna Julia Romanyuk sitting in front of mountain landscape

Alumni Julia Romanyuk: Mikkelin kampukselta valmistuvilla on erityinen etulyöntiasema

Voimistelu-ura opetti moninkertaiselle suomenmestarille ja Kauppakorkeakoulun Mikkelin kampuksen alumnille Julia Romanyukille monia taitoja, jotka ovat olleet arvokkaita myös urheilun ulkopuolella: ”Olen soveltanut näitä käytännön taitoja kuten ajanhallintaa ja korkeaa motivaatiota opiskeluissani ja henkilökohtaisessa elämässäni.”

Uutiset

Löydä lisää mielenkiintoista sisältöä sosiaalisen median kanavistamme

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Kuvassa näkyvät Kauppakorkeakoulun opiskelijat Liina Röyskö ja Kerttu Lammi koulun pääovien edustalla.
Opinnot Julkaistu:

Tekoälyn fiksua käyttöä opettava verkkokurssi lisäisi opiskelun tasa-arvoa

Tekoäly on tullut jäädäkseen ja sen osaava ja tehokas hyödyntäminen auttaisi sekä opinnoissa että työnhaussa, sanovat Kauppakorkeakoulun opiskelijat.
Två studentar på Aalto-universitetets campus
Opinnot Julkaistu:

2 027 uutta opiskelijaa hyväksyttiin Aalto-yliopistoon

Kaiken kaikkiaan 13 500 haki opiskelupaikkaa Aallosta kevään 2024 toisessa yhteishaussa
Syksyinen kampusalue
Opinnot Julkaistu:

Syksyn 2024 avoimen yliopiston kurssit on nyt julkaistu

Syksyn kurssien ilmoittautuminen alkaa aikaisintaan elokuussa.
Event poster with a young researcher looking down with lighst and code reflected around her.
Yhteistyö, Tutkimus ja taide, Opinnot Julkaistu:

Unite! Research Week 14.-18.lokakuussa, Grenoble-Autrans

Verkostoitumistapahtuma tohtoriopiskelijoille Unite!-verkoston yliopistoista.