Uutiset

Muista tehdä lukuvuosi-ilmoittautuminen viimeistään 1.9.2023

Lukuvuosi-ilmoittautuminen lukuvuodelle 2023 – 2024 päättyy 1.9.2023. Muista tehdä lukuvuosi-ilmoittautuminen valtakunnallisessa OILI-ilmoittautumispalvelussa tai opiskelijapalveluiden kautta ennen ilmoittautumisajan päättymistä.

Mikäli sinulla on useita voimassa olevia tutkinto-opiskeluoikeuksia Aalto-yliopistossa, huomaathan tehdä lukuvuosi-ilmoittautumisen jokaiseen tutkinto-opiskeluoikeuteen.  

Huomaathan, että läsnäoloilmoittautumisen voi vaihtaa poissaoloksi ainoastaan lukuvuosi-ilmoittautumisaikana olemalla yhteydessä opiskelijapalveluihin.  

Tarkempia ohjeita ja lisätietoja lukuvuosi-ilmoittautumisesta löydät opiskelijan oppaasta.  

Lukuvuosi-ilmoittautumisen laiminlyönti johtaa opiskeluoikeuden menettämiseen:  

Yliopistolain mukaan menetät opiskeluoikeutesi, jos et ilmoittaudu yliopiston määräämällä tavalla: menetät opiskeluoikeutesi Aalto-yliopistossa, jos et ole tehnyt lukuvuosi-ilmoittautumista läsnä olevaksi tai poissa olevaksi viimeistään 1.9.2023. Jos menetät opiskeluoikeuden lukuvuosi-ilmoittautumisen laiminlyötyäsi, sinun on haettava opiskeluoikeuden palauttamista. Hakemuksen käsittelystä peritään uudelleenkirjaamismaksu 35 euroa. Hakemus on tehtävä ja uudelleenkirjaamismaksu on maksettava erikseen jokaiseen opiskeluoikeuteen. Lisätietoa opiskelijan oppaasta.  

Anna palautetta sivusta

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Opinnot Julkaistu:

UniPID Virtual Studies -kurssivalikoima 2024-2025

UniPID ja sen jäsenyliopistot tarjoavat kehitystutkimuksen alaan kuuluvan Sustainability in Development -opintokokonaisuuden (aiemmin sivuaine) opiskelijoille, jotka haluavat sisällyttää tutkintoonsa globaaleja haasteita ja kestävää kehitystä käsitteleviä kursseja.
Opiskelijoita EIT Manufacturing-kesäkoulussa
Opinnot Julkaistu:

Hae nyt Artificial Intelligence-enabled Innovation & Entrepreneurship for Sustainable Manufacturing-kesäkouluun

Tähän EIT Manufacturingin järjestämään kesäkouluun kuuluu verkossa suoritettava osuus 8.-18.7. ja paikan päällä Trenton yliopistossa, Italiassa, suoritettava osuus 22.7.-2.8.2024.
Opiskelijan opas uutinen, kuvitus
Opinnot Julkaistu:

Valmistuva maisteri – anna palautetta opinnoista ja vaikuta!

Vastaa maisterin tutkinnon suorittaneiden palautekyselyyn ja vaikuta alasi opintojen kehittämiseen.
Opiskelijan opas uutinen, kuvitus
Opinnot Julkaistu:

Hae syksyn energiatekniikan alan virtuaalikursseille nyt!

Unite-allianssi järjestää syksyllä virtuaalikursseja energiatekniikan alalta, joihin on kaksi hakuaikaa, yksi kesäkuussa ja toinen elokuussa.