Pikaruokaravintola Kot. avautui kauppakeskus A Blocissa
Kot.Otaniemi avautui vappuviikolla kauppakeskus A Blocin ensimmäiseen kerrokseen, aivan metroaseman sisäänkäynnin viereen.
Ravintola Kot. kuoriutui ensimmäisen kerran vuonna 2020 koronasulun aikana. Michelinin palkittu keittiömestari Kim Mikkola halusi luoda nykyaikaisen ruokabrändin. Kot. aloitti ensin toimintansa pop up -keittiönä, sitten ruokarekkana ja on lopulta kehittynyt ravintolaketjuksi. Kot. tarjoaa kanasta tehtyjä pikaruoka-annoksia, kuten kanahampurilaisia ja kanan siipiä. Kot yhdistää toiminnassaan taiteen, muodin ja ruoan tuodakseen kohtuuhintaista luksusta kaikille.
Kot.Otaniemi avautui vappuviikolla kauppakeskus A Blocin ensimmäiseen kerrokseen, aivan metroaseman sisäänkäynnin viereen. Ravintola on avoinna joka päivä klo 11-23.