Opiskelijan opas

Uutiset

Sisussa tehty muutos alumniluovutusehtoon ja päivitetty valmistumispyynnöllä näkyvää alumnitekstiä

Opiskelijoiden perustiedoissa aiemmin ollut tietojen luovutusehto "Haluan liittyä Aallon alumniverkostoon tutkinnon suoritettuani, tietojani saa luovuttaa alumnirekisteriin" on poistettu, eikä ole enää päivitettävissä. Tietojen tallennuksesta kumppanuusjärjestelmään kerrotaan valmistumispyynnöllä.

Sisun valmistumispyynnöllä näkyvä alumnitekstiä on päivitetty. Päivitetty teksti on oheinen: Alumnitoiminnan ja verkoston kautta saat mahdollisuuden olla osa yhteisöä: osallistua, kehittyä ja verkostoitua. Aalto-yliopiston alumniyhteisössä toimii monia aktiivisia yhdistyksiä ja verkostoja. Sinulla on myös mahdollisuus osallistua keskusteluun Aallon alumnien LinkedIn-ryhmässä, päivittää yhteystietosi, tilata Aalto University Magazine -lehden sekä alumnisähköpostin. Lisätietoja: https://www.aalto.fi/fi/alumneille

Valmistuneen opiskelijan yhteys- ja tutkintotiedot tallennetaan Aalto-yliopiston kumppanuusjärjestelmään. Tiedot tallennetaan valmistumispyynnön käsittelyssä, jonka jälkeen tietoja ylläpidetään kumppanuusjärjestelmässä. Perusteet ja tarkoitukset: https://www.aalto.fi/fi/aalto-yliopisto/kumppanuuspalveluiden-tietosuojailmoitus. Halutessasi voit päivittää tietojasi https://mycontactinfo.aalto.fi/ -sivujen kautta tai pyytää niiden poistoa kumppanuusjärjestelmästä: https://datarequest.aalto.fi/. 

Anna palautetta sivusta

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Opiskelijan opas uutinen, kuvitus
Opinnot Julkaistu:

AaltoCHEMin opiskelija, vastaa vaihtokyselyyn ja voita palkintoja!

Kerro ajatuksesi opiskelijavaihdosta vastaamalla kyselyyn. Vastanneiden kesken arvotaan myös palkintoja.
Aalto University Summer School 2020
Yhteistyö, Opinnot Julkaistu:

Unite!-verkkokurssi: Miten työskennellä globaaleissa virtuaalitiimeissä?

Saat tarvittavat tiedot ja viestintätaidot, jotta voit työskennellä tehokkaasti kansainvälisissä virtuaalitiimeissä. Ilmoittaudu viimeistään 17.10.2024.
Photo of three participants at the Unite! Student Fair wearing Unite! t-shirts.
Opinnot Julkaistu:

Hae siemenrahoitusta opiskelijayhteistyöhön Unite!-yliopistojen välillä

Lähetä hakemuksesi 15. joulukuuta 2024 mennessä.
Opiskelijan opas uutinen, kuvitus
Opinnot Julkaistu:

Kela pyytää 20 000 opiskelijalta selvitystä siitä, miksi opinnot eivät ole edistyneet

Kela seuraa vuosittain sekä toisen asteen opiskelijoiden että korkeakouluopiskelijoiden opintojen riittävää edistymistä.