Uutiset

Strategiatyö jatkuu 27.3. – Tule mukaan!

Aalto-yliopisto 3.0 – Nyt keskustellaan opetuksesta, kestävästä kehityksestä ja infrastruktuureista -yhteisötilaisuus on avoin kaikille aaltolaisille henkilöstöstä opiskelijoihin.
Pattern

Tilaisuudessa pääset kertomaan näkemyksesi kolmeen teemaan, jotka yhteisömme nosti keskeisiksi tammikuisessa strategiatyön käynnistystilaisuudessa: opetukseen, kestävään kehitykseen ja infrastruktuureihin.

Opetus: Työelämä muuttuu nopeasti, ja myös elinikäisen oppimisen tarve muuttaa koulutusta. Mihin Aallon tulisi keskittyä tulevaisuuden osaajien kouluttamisessa? Miten kehittää tutkintorakenteita? Entä miten meidän tulisi lähestyä jatkuvaa oppimista tai verkko-opetusta?

Kestävä kehitys: Aalto-yliopisto on sitoutunut ensimmäisenä yliopistona Suomessa edistämään toiminnassaan YK:n kestävän kehityksen tavoitteita. Mitä kestävän kehityksen haasteita Aallon erityisesti tulisi ratkaista? Miten tutkimuksemme tulisi edistää näitä tavoitteita? Miten kehitämme kampustamme?

Infrat: Tutkimus- ja opetusinfrastruktuurit ovat välttämättömiä monilla aloillamme, ja kilpailukyvyn säilyttämiseksi niitä on kehitettävä ja päivitettävä jatkuvasti. Miten parannamme ja tuemme infrastruktuurejamme? Mitä niistä tulisi priorisoida? Miten varmistamme infrojemme tehokkaan käytön? Entä niiden rahoitus?

Tervetuloa osallistumaan, kaikki näkemykset ovat tärkeitä – niin rohkeat tulevaisuuden ideat kuin nykytoimintaamme liittyvät kehitysehdotuksetkin!

Lue lisää tilaisuudesta ja ilmoittaudu

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Prinsessalle esitellään luonnollisia väriaineita
Yliopisto Julkaistu:

Thaimaan prinsessa Maha Chakri Sirindhorn vieraili Aalto-yliopistossa

Prinsessa seurueineen tutustui mm. tekstiilisuunnitteluun, Startup Saunaan, Aalto-yliopisto Junioriin sekä Aalto Ice Tankin toimintaan.
Ahomansikka
Kampus Julkaistu:

Ihmisten, kasvien ja pölyttäjien kampus

Aalto-yliopiston kampusluontoa hoidetaan monimuotoisuus ja luontotyyppien ominaislajisto huomioiden.
Två studentar på Aalto-universitetets campus
Opinnot Julkaistu:

2 027 uutta opiskelijaa hyväksyttiin Aalto-yliopistoon

Kaiken kaikkiaan 13 500 haki opiskelupaikkaa Aallosta kevään 2024 toisessa yhteishaussa
Kampus, Yhteistyö, Yliopisto Julkaistu:

HR palvelupisteen kesätauko ja uudet aukioloajat 6.8.2024 alkaen

HR palvelupiste on kesätauolla 28.6 - 5.8.2024. Uudet aukioloajat 6.8.2024 alkaen ovat tiistai - torstai klo 12.00 - 15.00. Huom! aukioloajat muuttuvat 6.8.2024 alkaen.