Uutiset

Tuomas Auvinen jatkaa Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun dekaanina

Dekaanin toimikausi on viisi vuotta ja alkaa 11.3.2024.
Dean Tuomasa Auvinen
Kuva: Lasse Lecklin

Filosofian tohtori Tuomas Auvinen on nimitetty Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun dekaaniksi viisivuotiselle jatkokaudelle 11.3.2024 alkaen.

Auvinen on toiminut taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun dekaanina vuodesta 2019 lähtien. Hänen toimikautensa aikana korkeakoulu on kehittynyt merkittävästi monessa suhteessa, esimerkiksi ulkopuolisen rahoituksen määrä on kasvanut ja korkeakoulun taloudellinen tilanne on nyt vakaa. Koulun kansainväliset suhteet ja profiili ovat syventyneet ja vahvistuneet. Lisäksi Auvinen on tuonut ARTS-yhteisöön vahvasti keskustelevaa johtamista. 

”Nykyiselle toimikaudelleni osuivat sekä pandemia että sota, ja molemmat vaikuttivat merkittävästi koulun toimintamahdollisuuksiin. Olen siksi erityisen iloinen, että saan jatkaa Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun dekaanina seuraavat vuodet. Nyt pääsemme avartamaan näkökulmia koulun tulevaisuuden kehityssuunnista. Osana Aalto-yhteisöä Aalto ARTS tekee osansa yliopiston menestyksestä ja monessa suhteessa näyttää myös suuntaa”, Tuomas Auvinen sanoo. 

Dekaanin tehtävänä Aalto-yliopistossa on johtaa korkeakoulun toimintaa sekä osallistua yliopiston pitkän aikavälin kehittämiseen johtoryhmän jäsenenä. Dekaani vastaa korkeakoulun kehittämisestä ja kansainvälisestä kilpailukyvystä, resurssien jaosta sekä tutkimus- ja opetushenkilöstön rekrytoinnista. Dekaani raportoi provostille.

Lisätiedot:
Kristiina Mäkelä, provosti
[email protected], puh. 040 559 3454

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Miia Mäkelä
Nimitykset Julkaistu:

Miia Mäkelä on nimitetty Associate professorin tehtävään Biotuotteiden ja biotekniikan laitokselle

MMT (Mikrobiologia) Miia Mäkelä on nimitetty Aalto-yliopiston Biotuotteiden ja biotekniikan laitokselle tenure track -urapolulle Associate professorin vakituiseen tehtävään 1.9.2024 alkaen.
Daniel Martin-Yerga
Nimitykset Julkaistu:

Daniel Martin-Yerga on nimitetty määräaikaiseen apulaisprofessorin tehtävään Kemian ja materiaalitieteen laitokselle

Ph.D. Daniel Martin-Yerga on nimitetty Aalto-yliopiston Kemian ja materiaalitieteen laitokselle määräaikaiseen apulaisprofessorin tehtävään.
Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu / Kuva Roope Kiviranta
Nimitykset Julkaistu:

Professorinimityksiä Kauppakorkeakoulussa

Prottoy Akbarin, Pablo Warnesin, Erkki Vihriälän ja Christoph Huberin nimitykset astuvat voimaan 1.8.2024.
Aallon logo talon katolla
Nimitykset Julkaistu:

Neljä uutta professoria Insinööritieteiden korkeakouluun

Työelämäprofessorit Hannele Holttinen ja Teemu Manderbacka sekä apulaisprofessorit Mikko Suominen ja Risto Ojala nimitettiin professorien urapolulle tammi-kesäkuun 2024 aikana.