Uutiset

Uusi toissijainen sivuvalikko aalto.fi-sivustolle

Uusi toissijainen sivuvalikko julkaistaan aalto.fi-sivustolla keskiviikkona 2.10.2024. Sivuvalikkopäivityksen tavoitteena on tehdä aalto.fi-sivustolla navigoinnista ja oikean sisällön löytämisestä helpompaa kaikille käyttäjille.

Parantaaksemme sisällön löydettävyyttä aalto.fi-sivustolla, olemme kehittäneet uuden version sivuston toissijaisista valikoista. Uudet sivuvalikot julkaistaan sivustolla keskiviikkona 2. lokakuuta 2024, jolloin nykyiset ribbon-valikoiksi kutsutut toissijaiset valikot päivitetään sivun vasemmalla puolella sijaitseviin sivuvalikkoihin. Päivityksen tavoitteena on kehittää sivuston käyttökokemusta ja sisällön löydettävyyttä kaikille aalto.fi-sivuston käyttäjille, opiskelijoista henkilökuntaan ja muihin vierailijoihin.  

Päivityksen yhteydessä kaikki ribbon-valikot päivitetään automaattisesti sivuvalikoiksi. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että päivityksen jälkeen toissijaiset navigaatiovalikot toimivat kaikilla sivuilla kuten ennenkin, mutta niiden ulkoasu muuttuu. Sivuilla, joilla ei tällä hetkellä ole omaa toissijaista valikkoa, ei ole sivuvalikkoa myöskään päivityksen jälkeen, ellei sellaista lisätä sivulle myöhemmin. 

Lisätietoa sivuvalikoista aalto.fi-editoreille 

Aalto-yliopiston Opiskelijan opas -sivu, jonka vasemmassa sivussa on näkyvissä sivuvalikko.

Uuden sivuvalikon ominaisuudet: 

  • Jos valikossa olevalla navigaatiolinkillä on alatason linkkejä, alatason linkit saa näkyville klikkaamalla linkin viereistä +-kuvaketta. 
  • Sivuvalikon voi piilottaa näytöltä ja tuoda takaisin näkyville klikkaamalla sivuvalikon otsikon vieressä olevaa kuvaketta. 
  • Sivuvalikko pysyy näkyvillä sivua alaspäin selatessa, mikä helpottaa sivujen välillä navigointia ja vähentää tarvetta selata takaisin sivun yläosaan. 
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Kolme nuorta henkilöä seisoo keskustelemassa Unitech International -tapahtumassa.
Yliopisto Julkaistu:

Aalto-yliopisto liittyi UNITECH International -verkostoon

Opiskelijoille haku UNITECH-ohjelmaan avautuu 15.10.
Shaking up tech 2023
Kampus, Tutkimus ja taide, Opinnot Julkaistu:

Shaking up Tech toivottaa lukiolaisia kampuksille seuraavan kerran tammikuussa

Puhujana on tällä kertaa muun muassa aivotutkija Minna Huotilainen. Tapahtuman tarkoituksena on tehdä tekniikan alaa tutuksi aliedustetuille ryhmille.
Frank Martela
Opinnot Julkaistu:

Kuinka elää hyvää elämää? Frank Martelan avoin Art of Living -MOOC

Kaikille avointa verkkokurssia luennoi Ph.D., apulaisprofessori Frank Martela. Kurssi on osa Aallon elämänlaajuisen oppimisen portfoliota. Kurssi julkaistiin 30.5.2023.
Liisa Antola
Yhteistyö, Opinnot Julkaistu:

Alumni Liisa Antola: ”Rohkaisen ihmisiä rakentamaan uraansa enemmän myös arvojensa, eikä vain mielenkiinnon kohteiden, pohjalta”

Liisa Antola on aina haaveillut kansainvälisestä urasta, ja Kauppakorkeakoulun opinnoissa saatu kansainvälinen kokemus auttoi häntä saavuttamaan sen. Nykyään hän työskentelee Iso-Britanniassa toimivassa toimialajärjestössä DEI-asioiden parissa ja pyrkii luomaan oikeudenmukaisempaa työelämää kaikille vakuutus- ja eläkealoilla työskenteleville.