Uutiset

Alumnien kohtaamisia Seattlesta Bangaloreen

Aalto-yliopiston alumneja asuu yli sadassa maassa. Viimeisen vuoden aikana olemme tavanneet alumneja yli 10 kaupungissa eri puolilla maailmaa.
Alumneja Seattlessa 2024
Professori Laura Arpiainen kutsui Aallon alumneja koolle maaliskuussa Seattlessa Yhdysvalloissa.

Terveyden ja hyvinvoinnin arkkitehtuurin professori Laura Arpiainen kutsui maaliskuisella työmatkallaan kymmeniä alumneja verkostoitumaan ja kuulemaan uutisia Aallosta Vancouverissa Kanadassa ja Seattlessa Yhdysvalloissa. 

Viime vuoden kesäkuussa yliopiston johto tapasi alumneja myös Palo Altossa ja syyskuussa New Yorkissa ja Bostonissa. Alumnien verkostoituminen jatkuu LinkedIn-ryhmissä ja paikallisten alumnilähettiläiden järjestämissä tapaamisissa.

Radical Creatives -elokuvan ensi-ilta alumneille New Yorkissa 2024

Alumni Emilia Hernesniemen ohjaama Radical Creatives -dokumenttielokuva houkutteli 100 hengen yleisön USA:n ensi-iltaan New Yorkissa helmikuussa. Aallon johto tapasi alumneja helmikuussa myös Washington DC:ssä.
 Lue lisää (englanniksi)

Alumni event in Bengaluru

”Hyvät paikalliset alumniverkostot ovat ensiarvoisen tärkeitä, kun markkinoimme Aaltoa potentiaalisille opiskelijoille maailmalla”, sanoo Aallon kansainvälisestä opiskelijamarkkinoinnista vastaava eritysasiantuntija Eeva Liinamo-Liukku

Työmatkalla Intiassa Eeva tapasi yhdessä erityisasiantuntija Kit Srinivasan kanssa alumneja Suomen suurlähetystössä New Delhissä ja konsulaatissa Mumbaissa sekä illallisilla Hyderabadissa ja Bangaloressa. Jotkut alumneista kertoivat odottaneensa tapaamista jo yli 20 vuotta! 

Time Out näyttelyn avajaiset 2024 Brysseli

Huhtikuussa kutsuimme alumneja Aallon Time Out! Rethinking Construction’ -näyttelyn avajaisiin The New European Bauhaus -festivaalilla Brysselissä. Paikallinen alumniverkosto pitää aktiivisesti yhteyttä WhatsApp-ryhmässä ja järjestää tapaamisen noin kerran kuussa. Huhtikuussa tapasimme alumneja myös Riikassa Latviassa.

Alumnit Hampurissa 2024

Toukokuussa kymmenet tutkinto- ja vaihto-opiskelijamme kokoontuivat illanviettoon Hampurissa. Kesäkuussa tapasimme Ruotsissa asuvia alumneja Almedalsveckan-tapahtumassa Radical Creatives -elokuvan Ruotsin ensi-illassa. Heinäkuussa elokuva esitetään alumneille myös FinnFest-tapahtumassa Duluthissa Yhdysvalloissa ja elokuussa Hampurissa, Saksassa.

Ensi syksyn aikana tapaamme alumneja ainakin Intiassa ja Isossa-Britanniassa.

Tervetuloa mukaan Aalto-yhteisöön!

Tule mukaan verkostoitumaan ja keskustelemaan Aallon alumnien LinkedIn-yhteisöön. Jotta voimme kutsua sinutkin mukaan alueesi alumnitapaamiseen, pidä yhteystietosi ajantasalla täällä

Aallon alumnilähettiläänä sinulla on mahdollisuus rakentaa vahvaa ammatillista verkostoa samalla kun annat takaisin yliopistollesi. Lähettiläänä voit muun muassa järjestää alumnitapaamisia, toimia yhteyshenkilönä yliopiston ja alumnien välillä, neuvoa opiskelijoita, jotka haluavat tulla maahasi töihin tai tukea potentiaalisia opiskelijoita, jotka suunnittelevat opintoja Aallossa.

Moni alumnilähettiläs on järjestänyt paikalliselle verkostolle suositun Radical Creatives -elokuvan näytöksen. Voit tilata Aallon tuottaman elokuvan ilmaiseksi täältäja järjestää näytöksen omalle verkostollesi.

Ryhdy Aallon alumnilähettilääksi

Jaa kokemuksiasi paikallisena yhteyshenkilönä maassasi.

Lue lisää
KV
PowerBI kartta alumneista

Alumnit maailmalla (ulkoinen linkki)

Katso mistä kaikkialta alumnejamme löytyy. Aalto-yliopiston alumneja on yli 100 000 yli 100 maassa!

 Susanna Ritala

Susanna Ritala

Asiantuntija, alumnisuhteet
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Yliopiston lukuvuoden avajaistilaisuus 3.9.2023. Kuva: Mikko Raskinen
Yhteistyö Julkaistu:

Alumni, ovatko yhteystietosi ajan tasalla?

Kesällä 2024 Aalto-yliopisto toteuttaa tekstiviestikampanjan, jossa pyydetään alumneja päivittämään yhteystietonsa.
Event poster with a young researcher looking down with lighst and code reflected around her.
Yhteistyö, Tutkimus ja taide, Opinnot Julkaistu:

Unite! Research Week 14.-18.lokakuussa, Grenoble-Autrans

Verkostoitumistapahtuma tohtoriopiskelijoille Unite!-verkoston yliopistoista.
Kampus, Yhteistyö, Yliopisto Julkaistu:

HR palvelupisteen kesätauko ja uudet aukioloajat 6.8.2024 alkaen

HR palvelupiste on kesätauolla 28.6 - 5.8.2024. Uudet aukioloajat 6.8.2024 alkaen ovat tiistai - torstai klo 12.00 - 15.00. Huom! aukioloajat muuttuvat 6.8.2024 alkaen.
Joukko ihmisiä kävelee Lehmuskujaa pitkin kesällä
Yhteistyö, Tutkimus ja taide, Yliopisto Julkaistu:

Vahva kokonaistulos: Suomen Akatemialta 27,5 miljoonaa euroa tutkimukseen

Akatemiatutkija- ja akatemiahankerahoituksen sai yhteensä 52 aaltolaista. Aalto-yliopistolle myönnetty rahoitus on kokonaisuudessaan 27,5 miljoonaa euroa.