Muoviton meri -kesäkurssi Lissabonissa, hae mukaan 15. tammikuuta mennessä
ULISSES (University of Lisbon Interdisciplinary Studies on Sustainable Environment and Seas) pyrkii lisäämään opiskelijoiden ja yhteiskunnan tietoisuutta valtameriin liittyvistä kysymyksistä, edistäen syvempää ymmärrystä merten merkityksestä.
Kurssi on suunnattu yliopisto-opiskelijoille, jotka haluavat osallistua monialaiseen ja kansainväliseen projektiin, syventää tietämystään valtameristä ja niiden merkityksestä planeetan kestävyyden kannalta sekä tutkia erilaisia uramahdollisuuksia.
Kurssi toteutetaan usean viikon aikana, ja se koostuu kahdesta osasta: verkkokomponentista 27. tammikuuta – 5. huhtikuuta 2025 sekä lähikomponentista Lissabonissa 7.–25. heinäkuuta 2025.
Osallistujat muodostavat kansainvälisiä tiimejä, joita tukevat tutkijat ja asiantuntijat. Tiimit saavat haasteen kehittää yhteistyössä innovatiivisia ratkaisuja valtameriin liittyviin ongelmiin.
ULISSES on Blended Intensive Programme (BIP), joka saa rahoitusta Erasmus+ KA131-ohjelmasta. Kurssin vastaanottava laitos on Lissabonin yliopisto, jossa lähioppimisjakso järjestetään.
Ohjelma on maksuton, ja sen suorittamisesta saa 6 opintopistettä (ECTS). Opiskelijat voivat hakea Erasmus-apurahaa osallistuakseen Blended Intensive -ohjelman fyysiseen liikkuvuuteen. Katso täältä lisätietoa apurahasta ja sen hakemisesta.
Aikataulu
- Hakuaika: 15. marraskuuta 2024 – 15. tammikuuta 2025 (alkuperäistä hakuaikaa on pidennetty 15.1. asti)
- Info: 9. joulukuuta klo 18:00 ja 11. joulukuuta klo 14:00
- Verkkototeutus: Valmisteluvaihe 27. tammikuuta – 5. huhtikuuta 2025 (e-oppiminen, yhteensopiva muiden opintojen kanssa)
- Lähitoteutus (Lissabon): Tiimiprojekti 7.–25. heinäkuuta
Lisätietoja
Lisätietoja ja hakuohjeet löydät kurssin verkkosivuilta ulisses.ulisboa.pt
- Julkaistu:
- Päivitetty:
Lue lisää uutisia
Turnitin samankaltaisuustarkastus osaksi maisteritasoisen opinnäytteen palautusta tammikuussa 2025
Tammikuusta 2025 alkaen arvosteltavaksi, hyväksyttäväksi ja arkistoitavaksi palautettavista maisteritasoisista opinnäytteistä muodostetaan Turnitin-samankaltaisuusraportti, johon sekä opiskelija että valvoja saavat pääsyn osana työn palautusta ja arviointia.Insinööritieteiden korkeakoulun Dekaanin lista 2023–2024
Edellisen lukuvuoden 2023–2024 opintomenestyksen perusteella on valittu opiskelijat uudelle Dekaanin listalle.AllWell?-opiskelijakysely on auki 30.1.-13.2.2025
Toisen vuoden kandiopiskelija ja ensimmäisen vuoden maisteriopiskelija - mitä kuuluu?Vastaa AllWell?-opiskelijakyselyyn!