Uutiset

Unite! Research Week lokakuussa Grenoblessa

Unite! -yliopistot haluavat vahvistaaa tutkimus- ja opetusyhteistyötään. Unite! Research Week on akateemiselle henkilökunnalle ja tohtoriopiskelijoille suunnattu verkostoitumistapahtuma, jonka aiheena on tekoäly, energia ja Industry 4.0.

Unite! Research Week 14.-18. lokakuuta 2024 keskittyy tekoälyyn, energiaan ja Industry 4.0:aan, ja on verkostoitumistapahtuma akateemiselle henkilökunnalle ja tohtoriopiskelijoille. Myös tohtoriopinnoista kiinnostuneet maisteriopiskelijat voivat osallistua tapahtumaan. Viikon teemojen keskittyvän ohjelman lisäksi tohtoriopiskelijoille tarjotaan ohjelmaa työelämä- ja tutkijan taidoista. 

Verkostoituminen ja yhteydet teollisuuteen ovat tapahtuman ytimessä. 
Lisätietoja Unite! -partneriyliopistoista

Tapahtumassa on 200 osallistujaa, ja Aallon osuus on noin 20 osallistujaa. Järjestäjät kattavat todennäköisesti majoitus- ja ruokailukustannukset, ja lisäksi on mahdollista hakea Erasmus+-liikkuvuusapurahoja opettajille ja henkilökunnalle tai Erasmus+apurahaa lyhyeen monimuotoliikkuvuuteen

Aalto on mukana suunnittelemassa tapahtuman ohjelmaa. Akateemisen henkilökunnan jäsen joka on kiinnostunut pitämään esitelmän tapahtumassa, voi olla yhteydessä meihin osoitteessa [email protected]. Lisätietoja osallistumisesta annetaan myöhemmin, mutta voit jo nyt ilmoittaa kiinnostuksestasi osallistua tapahtumaan osoitteessa [email protected].   

Alustava ohjelma

Uniten mahdollisuudet opettajille, tutkijoille ja muulle henkilökunnalle

Tällä sivulla kerromme aaltolaisille hyödyllisistä tavoista ja kanavista osallistua Unite!-yliopistoallianssiin.

Lue lisää
Pictured is a project room with a whiteboard and some post-it notes on the whiteboard. Students are sat and watching the teacher point at the whiteboard

Unite! is a European University alliance of innovation, technology and engineering of nine universities connecting European regions of economic prospect, entrepreneurship and innovation. A strategic, agile and dynamic alliance of universities based on shared values with a common vision and mutual trust. Unite! commits to being a strong driving force for technology and innovation, a multilingual transeuropean campus that will train the experts and leaders that drive the digital and green transition.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Prinsessalle esitellään luonnollisia väriaineita
Yliopisto Julkaistu:

Thaimaan prinsessa Maha Chakri Sirindhorn vieraili Aalto-yliopistossa

Prinsessa seurueineen tutustui mm. tekstiilisuunnitteluun, Startup Saunaan, Aalto-yliopisto Junioriin sekä Aalto Ice Tankin toimintaan.
Kuvassa näkyvät Kauppakorkeakoulun opiskelijat Liina Röyskö ja Kerttu Lammi koulun pääovien edustalla.
Opinnot Julkaistu:

Tekoälyn fiksua käyttöä opettava verkkokurssi lisäisi opiskelun tasa-arvoa

Tekoäly on tullut jäädäkseen ja sen osaava ja tehokas hyödyntäminen auttaisi sekä opinnoissa että työnhaussa, sanovat Kauppakorkeakoulun opiskelijat.
Två studentar på Aalto-universitetets campus
Opinnot Julkaistu:

2 027 uutta opiskelijaa hyväksyttiin Aalto-yliopistoon

Kaiken kaikkiaan 13 500 haki opiskelupaikkaa Aallosta kevään 2024 toisessa yhteishaussa
Syksyinen kampusalue
Opinnot Julkaistu:

Syksyn 2024 avoimen yliopiston kurssit on nyt julkaistu

Syksyn kurssien ilmoittautuminen alkaa aikaisintaan elokuussa.