Uutiset

Valmistuva opiskelija – vastaa Kandipalautekyselyyn!

Kandipalaute on tärkein kandidaatinopintoihin vaikuttava kysely. Vastaamalla kyselyyn vaikutat koulutusohjelmien kehittämiseen ja Aallolle tulevaan valtion myöntämään perusrahoitukseen. Vastaaminen kyselyyn vie noin 15 minuuttia. Palautteesi on tärkeää.

Kandipalaute on yliopistojen valtakunnallinen sähköinen opiskelijapalautekysely. Kyselyn avulla on tarkoitus saada tietoa opiskelijoiden opiskelusta ja opetuksesta eri tieteenaloilla.

Vastauksillasi on merkitystä

Tavoitteena on saada mahdollisimman tarkka kuva kokemuksistasi ja mielipiteistäsi koskien tähänastisia opintojasi ja saamaasi opetusta.

"Opiskelijoiden näkemykset ovat odotettu ja arvokas palaute sekä yksittäisille koulutusohjelmille että koko yliopistolle. Kandipalautteen tulosten perusteella on esimerkiksi kiinnitetty huomioita opiskelijoiden omiin vaikutusmahdollisuuksiin opetuksen kehittämisessä muun muassa tekemällä paremmin näkyväksi opiskelijajäsenpaikkoja eri toimielimissä. Kandipalautteesta nousee myös esiin hyviä käytäntöjä yhteisöllisyyden edistämiseen ja vertaisoppimisen tukeen koulutusohjelmissa, näitä pyritään jakamaan opetuksen eri foorumeilla", Petri Suomala, opetuksesta vastaava vararehtori, sanoo.

Antamasi palaute on tärkeä osa koulutusohjelmien arviointia ja kehitystyötä. Vastaamalla rakennat osaltasi Aallon palautekulttuuria ja pääset vaikuttamaan koulutusohjelmien kehittämiseen ja tulevien opiskelijoiden opiskelukokemuksiin.

Vastaamalla vaikutat koulutuksen kehitykseen ja rahoitukseen

Kun haet valmistumista Sisussa, sinut ohjataan vastaamaan Kandipalautteeseen. Myös kandiseminaareissa varataan jatkossa aikaa Kandipalautteeseen vastaamiseen. Voit vastata kandipalautteeseen myös suoraan osoitteessa www.kandipalaute.fi. 

Kandipalautteen vastausprosentti ja palautteen laatu vaikuttavat merkittävästi Aallon saamaan ja valtion myöntämään perusrahoitukseen.  

Aiempia Kandipalautetuloksia voit tarkastella Opetushallinnon tilastopalvelu Vipusessa.

Lue lisää valmistumisen hakemisesta: https://www.aalto.fi/fi/hakemukset-ohjeet-ja-saannot/valmistumisen-hakeminen

Ohjaus, rahoitus ja sopimukset - OKM - Opetus- ja kulttuuriministeriö (okm.fi)

Anna palautetta sivusta

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Opinnot Julkaistu:

UniPID Virtual Studies -kurssivalikoima 2024-2025

UniPID ja sen jäsenyliopistot tarjoavat kehitystutkimuksen alaan kuuluvan Sustainability in Development -opintokokonaisuuden (aiemmin sivuaine) opiskelijoille, jotka haluavat sisällyttää tutkintoonsa globaaleja haasteita ja kestävää kehitystä käsitteleviä kursseja.
Opiskelijoita EIT Manufacturing-kesäkoulussa
Opinnot Julkaistu:

Hae nyt Artificial Intelligence-enabled Innovation & Entrepreneurship for Sustainable Manufacturing-kesäkouluun

Tähän EIT Manufacturingin järjestämään kesäkouluun kuuluu verkossa suoritettava osuus 8.-18.7. ja paikan päällä Trenton yliopistossa, Italiassa, suoritettava osuus 22.7.-2.8.2024.
Opiskelijan opas uutinen, kuvitus
Opinnot Julkaistu:

Valmistuva maisteri – anna palautetta opinnoista ja vaikuta!

Vastaa maisterin tutkinnon suorittaneiden palautekyselyyn ja vaikuta alasi opintojen kehittämiseen.
Opiskelijan opas uutinen, kuvitus
Opinnot Julkaistu:

Hae syksyn energiatekniikan alan virtuaalikursseille nyt!

Unite-allianssi järjestää syksyllä virtuaalikursseja energiatekniikan alalta, joihin on kaksi hakuaikaa, yksi kesäkuussa ja toinen elokuussa.