Uutiset

Aalto-yliopiston kaukopalvelussa katkoksia joulu-tammikuussa

Koronan ja käynnissä olevan kirjastojärjestelmämme vaihdoksen takia kaukopalvelussa saattaa esiintyä viivästyksiä ja toimitusvaikeuksia.
Learning Centre graphics

Henkilöasiakkaille: Aalto-yliopiston kaukopalvelu ei tilaa kirjalainoja ulkomailta 5.12.2020 alkaen, koska Oppimiskeskus menee jouluksi kiinni kirjojen arvioidun saapumisen aikaan. Koko tilaava kaukopalvelu on suljettuna 23.12.2020–3.1.2021, minkä jälkeen kaukopalvelutilauksia (myös ulkomaan kirjalainoja) aletaan jälleen tehdä. Jonoon jääneet tilaukset tehdään 4.1.2021 alkaen. 

Kirjastoille: Aalto-yliopiston kirjoja lähettävä kaukopalvelu on suljettuna 10.12.2020 alkaen, kun kirjastojärjestelmämme vaihtuu Voyagerista Almaksi. Lisäksi koko lähettävä kaukopalvelumme on suljettuna 23.12.2020 alkaen. Kaukopalvelu kirjastoille avataan 7.1.2021. 

Koronan ja käynnissä olevan kirjastojärjestelmämme vaihdoksen takia kaukopalvelussa saattaa esiintyä viivästyksiä ja toimitusvaikeuksia. Pahoittelemme, jos näin käy! 

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Marjo Kettunen
Nimitykset Julkaistu:

Marjo Kettunen Perustieteiden korkeakoulun kehityspäälliköksi

Marjo Kettunen on valittu Perustieteiden korkeakoulun (SCI) kehityspäälliköksi. Hän siirtyy tehtävään Kemian tekniikan korkeakoulusta, jossa hän on toiminut kehityspäällikkönä keväästä 2018 alkaen.
Sekajätekasa Ämmässuon jätteenkäsittelylaitoksella.
Kampus, Yhteistyö, Yliopisto Julkaistu:

Kierrätyskampanja käynnistyy Otaniemen kampuksella

Käynnistämme Otaniemen kampuksella jätteiden kierrätyskampanjan lokakuun alussa. Tavoitteena on lisätä kierrätysastetta ja vähentää sekajätteen määrää.
Kolme nuorta henkilöä seisoo keskustelemassa Unitech International -tapahtumassa.
Yliopisto Julkaistu:

Aalto-yliopisto liittyi UNITECH International -verkostoon

Opiskelijoille haku UNITECH-ohjelmaan avautuu 15.10.
Kannettava tietokone ja älypuhelin puisella pöydällä.
Opinnot, Yliopisto Julkaistu:

Uusi toissijainen sivuvalikko aalto.fi-sivustolle

Uusi toissijainen sivuvalikko julkaistaan aalto.fi-sivustolla keskiviikkona 2.10.2024.