Uutiset

Esittelyssä insinööritieteiden uudet hakukohteet

Neljään uuteen hakukohteeseen voi tutustua uusien esittelyvideoiden ja webinaaritallenteiden avulla. Videoissa opiskelijat kertovat minkälaista opiskelu on eri hakukohteissa on ja miksi kannattaa hakea insinööritieteiden aloille. Webinaaritallenteissa pureudutaan tarkemmin hakemiseen, opintojen sisältöihin ja uramahdollisuuksiin.

Aalto-yliopiston Insinööritieteiden kandidaattiohjelman uudet hakukohteet olivat erittäin suosittuja kevään 2022  yhteishaussa. Hakukohteiden esittelyvideoilla opiskelijat kertovat minkälaista opiskelu on ja miksi hakea insinööritieteiden aloille.

Lisää tietoa Insinööritieteiden kandidaattiohjelmassa opiskelusta, hakemisesta sekä tulevaisuuden työllistymismahdollisuuksista saa kevään webinaaritallenteista, joissa hakukohteiden vastuuprofessorit, opettajat ja opiskelijat kertovat lisää kursseista, opintojen sisällöistä, hakemisesta ja opiskelumetodeista ja uramahdollisuuksista:

Energia- ja konetekniikka
Kestävät yhdyskunnat
Kiinteistötalous ja geoinformatiikka
Rakennustekniikka

Katso myös:
Opiskele tekniikan alaa Aalto-yliopistossa
Miksi tekniikan ala?
Haku Aallon kandidaattikoulutuksiin

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Tutkimus ja taide, Opinnot Julkaistu:

Väitöskirjoille tulossa uudet kannet, kirjoituspohjat ja uusi tilaustapa

Väitöskirjojen tilausalusta vaihtuu 30.11.2024 jälkeen. Väitöskirjoja varten on myös suunniteltu uudet kannet ja kirjoituspohjat.
Huone, jossa on useita kaiuttimia metallirungoissa ympyrämuodossa. Keskellä on jakkara ja sälealusta.
Mediatiedotteet Julkaistu:

Uusi teknologia tuo immersiivisen tilaäänen kaikkien ulottuville

Ainutlaatuinen äänentallennusteknologia mahdollistaa immersiivisen äänimaailman tallentamisen tavallisilla mikrofoneilla ja edullisella lisälaitteella.
Valkoinen sähköauto latauksessa
Tutkimus ja taide Julkaistu:

Tutkijoiden kehittämä menetelmä mullistaa sähköautojen akkujen kierrätyksen

Uuden teknologian avulla käytetyt litiumakut voidaan kierrättää turvallisesti ja ympäristöystävällisesti ja esimerkiksi litiumin talteenottoaste voidaan nostaa muutamista prosenteista jopa yli 70 prosenttiin.