Making Waves
Discussing diversity and inclusiveness in our community
Aalto-yliopisto on Suomen kansainvälisin yliopisto sekä maailman 47. kansainvälisin yliopisto. Kansainvälinen Aalto-yhteisö vahvistaa suomalaista yhteiskuntaa laajemmin, ei ainoastaan tuomalla maailmanlaajuista huomiota Suomeen, vaan myös edistämällä yhteistyötä paikallisten yritysten kanssa. Lisäksi yliopisto on syvästi juurtunut kansalliseen perintöönsä, tarjoten korkeakoulutusta sekä suomeksi että ruotsiksi ja varmistaen, että kaikista taustoista tulevilla opiskelijoilla on pääsy ensiluokkaisiin koulutusresursseihin.
Aalto-yliopiston tutkinto-opiskelijat edustavat yli 117:ää maata, kun taas 48 prosenttia Aallon tutkimus- ja opetushenkilökunnasta tulee ulkomailta. Saavuttaaksemme vauraan tulevaisuuden Suomen on jatkettava parhaiden lahjakkuuksien tervetulleiksi toivottamista kansalaisuudesta riippumatta. Me Aallossa haluamme varmistaa, että jokainen tuntee kuuluvansa yhteisöömme ja laajemmin suomalaiseen yhteiskuntaan.
Tule mukaan tähän epämuodolliseen tapahtumaan keskustelemaan avoimesti Aalto-yliopiston provostin, prof. Kristiina Mäkelän sekä muiden aaltolaisten kanssa kansainvälisyydestä, ajankohtaisista asioista ja kaikesta muusta, joka vaikuttaa kansainvälisen yhteisömme inklusiivisuuteen.
Tapahtuman osallistujamäärä on rajoitettu, 50 ensimmäisenä mukaan ilmoittautunutta pääsee mukaan. Osallistujamäärää on rajattu, jotta saisimme aikaan rennomman ilmapiirin, kuten kaikissa aiemmissa Making Waves -tapahtumissa. Jos kiinnostuneiden määrä kasvaa huomattavasti suuremmaksi, järjestämme mielellämme uuden tilaisuuden.
Jos sinulla on kysyttävää tapahtumasta, ota yhteyttä Enrico Glereaniin ja/tai Ida Saliin. Paikalle pääsee hissillä, ja jos tarvitset lisäapua saavutettavuuteen liittyen, ole hyvä ja ota yhteyttä. Noudatamme Aallon käyttäytymissääntöjä.
Discussing diversity and inclusiveness in our community
Kansainvälisyys on vauhdittanut uusien innovaatioiden syntyä ja monen Aallosta ponnistaneen suomalaisen kasvuyrityksen taivalta. Aalto-yliopiston akateemisesta henkilökunnasta jo lähes puolet on taustaltaan muualta kuin Suomesta, ja opiskelijat tulevat yli 100 maasta.
"Huumorilla minua kutsutaan myös aika usein rovastiksi. Rovasti on pappien paimen, ja provostin voi ajatella olevan professoreiden paimen. Aika usein pääsen myös ottamaan kakkua ensimmäisenä, kuten rovastikin."